Sill året runt - till vardag och fest

För många kanske sill förknippas med högtider som jul, påsk och midsommar men faktum är att sillen är ett gott inslag på tallriken året om och kan ätas i kombination med många typer av maträtter. Vår sill är till exempel god både i en fräsch sallad, i en paj eller endast som tilltugg för sig själv.

God sill som den är eller som ingrediens

En smakrik inlagd sill är god att äta precis som den är och vid sidan av den traditionella maten under högtiderna har den en självklar plats på matbordet. Sillen delar tallrik med klassiker som Janssons frestelse, laxen, köttbullarna och julskinkan.

Vår inlagda sill är dock även god att äta tillsammans med annan mat och kan avnjutas året om både till vardags och när du bjuder hem vännerna till fest.

Prova din egen favoritsill i salladen, i en wrap med grönsaker, i en paj eller i något helt annat. Eller varför inte prova dig fram och hitta din egen spännande kombination med någon av våra smakrika inlagda sillar. 

Bli inspirerad av spännande sillrecept

Ladda gärna ned vår folder med recept på maträtter med vår goda Ängholmens matjessill här. Läs även mer om våra sillsorter.