Våra spännande sillsorter

Bland våra smakrika inlagda sillsorter finns något för alla smaker. De kommer alla från våra egna recept och tillverkas av våra egna kockar på plats i Varberg. Dessutom möter våra inläggnigar kraven för hållbart fiske och högsta kvalitet på fisken, så att du kan känna dig trygg när du själv njuter av vår sill eller bjuder dina bästa vänner.

Både traditionella och moderna inläggningar

Bland våra sillar finns både de som är tillverkade efter ett traditionellt recept på ett gammaldags vis och de som är moderna med en spännande innovativ smak.

Välj bland annat mellan allt från den traditionella och fylliga Delikatessmatjessillen, Ängholmens matjessill, Varbergs drömsill och den Halländska löksillen till Kiviks äpple- och currysill, Torekovs senapsill och vår Senapsgravade tofu, som är ett alternativ till sillen.

Bland de inlagda sillarna finns inläggningar av olika konsistens så att både du som tycker om en mer fyllig sås och du som helst njuter av en lättare inläggning kan hitta din egen favorit.

Ett tryggt val till middagsbordet

Alla våra sillinläggningar är MSC-certifierade, vilket innebär att de möter de krav som finns för ett hållbart fiske och för kvaliteten på fisken.

Sillen till våra goda inläggningar kommer från Norska havet, östra Atlanten och Nordsjön i områden där ett hållbart fiske bedrivs. MSC-certifieringen innebär också att fiskens väg dokumenteras och kan spåras enda från havet fram till vårt kök och ut i butiken.

Både du som är kund och du som är inköpare till butik kan alltså på det viset känna dig lugn med att du får en sillinläggning som både har en premiumkvalitet och är hållbart fiskad. Läs mer om vår MSC-certifiering på vår hemsida.

Våra smakrika sillinläggningar

Ta en titt på vårt sortiment av goda sillinläggningar här och läs även gärna mer om hur du kan äta de smakrika sillarna till både vardag och fest här.